DANSLES


Onze structurele danslessen bestaan uit drie dansstijlen, Breakdance, Hiphop en Streetdance. Daarnaast voor allerkleinste hebben we een speciale les genaamd "Mini Moves". Vanaf 2 jaar kun je al meedoen met deze les. Al onze danslessen zijn gebaseerd op techniek, muzikaliteit, hard werken en plezier. We vinden belangrijk om de technieken goed te kunnen beheersen en vanuit dat punt zelf (en ook onder begeleiding) gaan ontwikkelen tot een betere danser/danseres. Om mee te doen met onze lessen heb je geen ervaring nodig. Met een klein korreltje van willen leren kom je al heel ver! Onze docenten staan klaar om je te helpen.

NASCHOOLSE ACTIVITEIT


Als naschoolse activiteit bieden we op diverse scholen Free Running en Breakdance lessen. De naschoolse activiteiten zijn voor de leerlingen van de school bedoeld, maar op sommige scholen zijn er ook uitzonderingen. Deze lessen zijn bedoeld voor degene die niet snel bij een club of vereniging durft aan te sluiten maar ook geen vervoer hebt om naar een club of vereniging toe of andere redenen. Daarnaast op eigen school les volgen is veilig voor deze kinderen. Het zijn vooral speciaal onderwijs waar we actief zijn om onze lessen aan te bieden. Uiteraard zijn deze lessen aangepast op het niveau, gymles en het ontwikkeling van de leerlingen. De contributie voor naschoolse is ook een stukje lager dan een reguliere les. Dit hebben we bewust gedaan en hebben afgesproken met alle scholen.

WORKSHOPS & EVENEMENTENNaast structurele lessen en naschoolse activiteiten, bieden we ook diverse workshops op locatie en organiseren we regelmatig evenementen voor onze leden maar ook voor buiten. Een keer per jaar doen we mee met E-Moves on tour, een van de grootste Urban festival van Europa en ook diverse grote projecten voor middelbare scholen onder andere Sint Joris, Lorentz Casimir Lyceum, ROC Ter Aa en veel meer. Ook zijn we regelmatig te boeken voor kinderfeestjes of opening van bijvoorbeeld een nieuwe winkel of wijk. De prijs is hier ook afhankelijk van de opdracht en wat de aanvraag is. Naast vaste docenten, hebben Funk-R Studio een klein docenten/uitvoerend team voor zulke projecten. Wilt u een mooi aanvulling voor uw event, stuur gerust ons een mail.

Regelmatig organiseren we evenement zoals Breakdance battle (Season Battle), open dag, workshop dag of een uitje. Uit onze ervaring is het beste om manier om verder te kunnen ontwikkelen is naar buiten te gaan om met andere dansers/breakdancers te trainen of battlen maar ook kijken. Op deze manier kun je socialiseren, vriendschap opbouwen, sterk staan als een team en veel meer voordelen.


LESAANBOD


 • BREAKDANCE

  Bij breakdance komt meer kijken dan alleen op je hoofd draaien en coole trucjes.

  Het draait om muzikaliteit, flow, originaliteit en creativiteit. Begint bij de basics zodat je moeilijkere moves makkelijk kan trainen

 • FREE RUNNING

  Rennen, klimmen, springen, rollen en salto’s over obstakels en muren.

  Een vrij en intensieve les waar je helemaal los kan gaan maar wel met benodigde technieken zoals kong, kick vaults, etc.

 • HIPHOP

  Een les vol met groove, coördinaties, isolaties, creativiteit en muzikaliteit.

  Naast choreografie behandeld wij ook techniek en freestyle.

 • MINI MOVES

  Een speciale les voor allerkleinste van 2 t/m 4 jaar.

  In deze les behandeld wij muzikaliteit, creativiteit, kracht en coördinaties. Ook fantasie van de kinderen speelt hier een grote rol.